JasmineEngen

Kategori: Adlinks/sponsrat

Jakten efter nya skor

Hej! just nu så sitter jag och letar efter nya skor till jobbet och tänkte se om jag hitta några fina tränings skor också :) Och de är ju inte de lättaste, iallafall inte till jobbet då dom måste va hel svarta! 
Men dom här har jag hittat än så länge. :)


 
HÄR / HÄR / HÄR
HÄR / HÄR / HÄR

kvälls shopping från igår

lite fynd som jag bara va tvungen att klicka hem!
Här nedan har ni lite av de :D

1.Här      2.Här     3.Här

Nytt till håret!

För några veckor sen så klickade jag hem några nya produkter till mitt hår. Och de blev ifrån maria nila, mitt hår va/är jätte skadad,torrt och jätte tråkigt och ingen behandling har riktigt gjort någon skillnad på håret. Så jag tänkte jag prova helt nya produkter och just maria nila´s produkter har jag enbart hört massa bra om! och till min förvåning så funka de perfekt för mitt hår och jag kan inte vara mer nöjd!
En ny favorit till mitt hår ! :)

Finns här

Lite nytt till mig !

Tyckte att de va dags att beställa lite nytt till min älskade garderob från Nelly, som jag nästan alltid beställer mina kläder ifrån.
Eftersom nästa allt dom har faller mig i smaken helt perfekt !
Så dessa kommer att få flytta in till mig om nån dag bara då jag beställde för ett par dagar sen :D

 

HÄR, HÄR, HÄR, HÄR, HÄR, HÄR, HÄR

Lite nytt i sambons garderoben !

Förra veckan så satt jag och kollade igenom Patriks garderob och tyckte att de va dags för han och få lite nya jeans, linnen osv !
Han är inte riktgit den som bryr sig så jätte mycke om vad han har och hur de ser ut, då han istortsett bor i sina arbetbyxor, haha :P

Så jag klickade hem dom här sakerna !

Inte så jätte speciella saker, utan de vart mest basic plagg då jag nästan "kastade" alla som han hade, hahaha !

Och allt är beställt ifrån Junkyard, så ett litet tips är att kika in på deras rea nu när man får extra rabatt per antalet plagg. Så om man köper tex 2 plagg så får du 10% extra och om du väljer och köpa 8 plagg så får du 40% osv osv ! 
Om ni klicka här så kommer ni direkt till deras sale sida!! :)