JasmineEngen

Kategori: Shopping

Nytt till garderoben !

Inlägget innhåller Adlinks/annonslänkar!

La en liten beställning hos Gina tricot och Nelly här om dagen, här nedanför kan ni se lite av de som hamnade i varukorgen.


Jeansshorts (Svarta) - Finns här
Jeansshorts (Vita) - Finns här
Jeans (mörk blå) - Finns här
Jeans (sand) - Finns här

Långärmad body med luva (Grå) - Finns här
Långärmad body (Vit) - Finns här
Långärmad Body (Ljus lila) - Finns här
Playsuit (Mörk blå) - Finns här
Klänning (Vit) - Finns här

Nytt till badrummet !

Inlägget innehåller Adlinks!

 

Nu (äntligen) passade jag på att lägga en liten beställning hos The Body Shop, då deras rea är startad och att dom hade medlemserbjudande på Big Size produkter. Sen kan de också ha att göra med att tvål och sånt snart är slut här hemma!

 


Early harvest raspberry (Showe Gel) - Länk
Mango (Shower Gel) - Länk
Strawberry (Shower Gel) - Länk

Smoky poppy seed (Scrub) - Länk
Mango (Body butter) - Länk
Strawberry (Body butter) - Länk

Sen så får ni ju inte glömma att ni får återbäring på hela beställningen genom Refunder !

Något nytt!

Hej alla där ute! I fredags kom mitt efter längtade paket! men som sagt så kunde jag inte hämta de förens igår. Så nu har jag en OnePlus 2 istället för iPhone, och ä så länge är jag jätte nöjd men är inte helt vän med  operativet än! hahaha, satt och va jätte arg igår för att de inte vill funka som jag ville och för att jag inte hitta allt i telefonen på en gång, sen så får man ju inte glömma hur jobbigt de va att flytta över allt från den gamla till den nya :D haha, så de blev ett X antal svordomar och en jätte arg Jasmine! 

Nu har vi blivit lite bättre vänner och bättre kommer vi bli!,.. Hoppas jag på iallafall! ^^

lite nytt!

Gårdagen!

Hej! Hoppas allt är bra med er och att ni har haft en bra vecka hittills ! Det har varit väldigt tyst här inne dom senaste dagarna sen jag kom tillbaka, och jag ska gör allt jag kan för och bli bättre med uppdateringar och sånt.
Men iallafall igår åkt jag och P till Karlstad för att handla lite. Vi skulle bara köpa nya bordslampor och lite kläder, men som vanligt så sluta de med att vi köpte en ny skänk till köket och lite annat smått, haha. 

Dom här lamporna blev de. Köpte dom MIO men kanske finns på fler ställen, vad vet jag :)
Den hel vita finns i krom/svart och den randiga finns i Vit/guld också. Och just nu har dom 20% på vägg-&bordslampor, så varför inte passa på? 

Här / Här


På kvällen så åkte vi till min bror (Andreas) och firade Jonathan och Elias (mina små bröder) som har fyllt år. Jag kan tyvärr inte vara med på lördag när dom ska ha kalaset då jag jobbar. De är lite synd att jag jobbar då, men huvudsaken är att dom blev glad och nöjda med presenterna och tårtan :)