JasmineEngen

Kategori: Shopping

Kvälls jobb

Hej! hoppas allt är bra med er och att ni har haft en jätte bra helg hittills :)
Jag jobbar hela helgen som vanligt, så här hemma kommer det inte hända så mycket mer än det. Så jag tänkte passa på att kolla på nåt avsnitt innan man ska göra sig klar för att åka ^^
För några dagar sen så åkte jag och P på en lite roadtrip, vi hamnade i Nora, handlade lite till lägenheten och fikade sen så bestämde vi oss för att vi skulle till Örebro och sen förbi hans syster innan vi åker hem. Som vanligt när vi åker på en roadtrip så slutar de ALLTID med att vi köper möbler och vi blir alltid tvungna att fäll baksätet för och få plats med allt, hahaha :P

 


Nu minns jag inte vad cafét hette som vi va till men de va jätte gott iallafall! och jag vart så glad när dom som att dom hade chailatte där, va så längesen jag drack de då det inte händer så ofta att jag är nånstans där dom har de ^^ och på andra bilden är de bara en lite del av de vi köpte.

Basic

Jakten efter nya skor

Hej! just nu så sitter jag och letar efter nya skor till jobbet och tänkte se om jag hitta några fina tränings skor också :) Och de är ju inte de lättaste, iallafall inte till jobbet då dom måste va hel svarta! 
Men dom här har jag hittat än så länge. :)


 
HÄR / HÄR / HÄR
HÄR / HÄR / HÄR

kvälls shopping från igår

lite fynd som jag bara va tvungen att klicka hem!
Här nedan har ni lite av de :D

1.Här      2.Här     3.Här

Nytt till håret!

För några veckor sen så klickade jag hem några nya produkter till mitt hår. Och de blev ifrån maria nila, mitt hår va/är jätte skadad,torrt och jätte tråkigt och ingen behandling har riktigt gjort någon skillnad på håret. Så jag tänkte jag prova helt nya produkter och just maria nila´s produkter har jag enbart hört massa bra om! och till min förvåning så funka de perfekt för mitt hår och jag kan inte vara mer nöjd!
En ny favorit till mitt hår ! :)

Finns här