JasmineEngen

Sista lediga dagen

Hej, hoppas allt är bra med er ! Nu har jag varit så där lite dålig igen med nya inlägg..
Men jag ska försöka att bättre mig och få en lite rutin på det hela.
Och idag är mina sista lediga dag så min plan är att försöka vara effektiv här hemma hos G, mitt "mål" är att få tvätten gjord, dumsuga och torka golven i vart fall. Tänkte ta en promenad med hundarna också, så vi får väl se hur mycket jag hinner med innan G kommer hem från jobbet. 
Är jag kanske riktigt effektiv så hinner jag nog sätta mig o spela en liten stund, men de får vi väl se om det kommer att hända, haha.

När jag fick dom!

hur dom ser ut nu!


Jag är fortfarande extremt förvånad över att mina snittblommor jag fick av G för ca 2 veckor sen är fortfarande hur fina som helst och de verkar som att dom inte kommer dö än på ett tag. 

 

Ny jobbvecka!

Hej!

hoppas ni alla mår bra och har haft en underbar midsommar ! 
Min midsommar spenderade jag hemma hos G, åt en massa onödigt och gjorde så lite som möjligt hela den helgen, haha. Men vi tog iallafall en liten spion tur till ett hus som vi skulle på visning i söndags. Efter visningen åkte vi till Karlstad och hälsade på hos G´s mamma, där grillade vi och pratade om ALLT så som hus, bil, jobb etc.
En lite snabb sammanfattning på min helg, haha.

Men nu är de en ny jobbvecka, så den här veckan kommer de inte bli så mycket mer än jobb, jobb och ännu mera jobb. Jag jobbar helgen också, så de som skulle kunna hända då är nog en spion tur om det nu har kommit ut nåt nytt hus förstås, haha. Men G skulle iallafall komma till mig i slutet av veckan och skulle eventuellt stanna hela helgen också, så de kan ju hände att vi kanske hittar på något när jag har slutat på kvällen, men vi får se vad som kommer att ske.

Nytt till badrummet !

Inlägget innehåller Adlinks!

 

Nu (äntligen) passade jag på att lägga en liten beställning hos The Body Shop, då deras rea är startad och att dom hade medlemserbjudande på Big Size produkter. Sen kan de också ha att göra med att tvål och sånt snart är slut här hemma!

 


Early harvest raspberry (Showe Gel) - Länk
Mango (Shower Gel) - Länk
Strawberry (Shower Gel) - Länk

Smoky poppy seed (Scrub) - Länk
Mango (Body butter) - Länk
Strawberry (Body butter) - Länk

Sen så får ni ju inte glömma att ni får återbäring på hela beställningen genom Refunder !

Något nytt!

Hej alla där ute! I fredags kom mitt efter längtade paket! men som sagt så kunde jag inte hämta de förens igår. Så nu har jag en OnePlus 2 istället för iPhone, och ä så länge är jag jätte nöjd men är inte helt vän med  operativet än! hahaha, satt och va jätte arg igår för att de inte vill funka som jag ville och för att jag inte hitta allt i telefonen på en gång, sen så får man ju inte glömma hur jobbigt de va att flytta över allt från den gamla till den nya :D haha, så de blev ett X antal svordomar och en jätte arg Jasmine! 

Nu har vi blivit lite bättre vänner och bättre kommer vi bli!,.. Hoppas jag på iallafall! ^^

Fredag!

Då va de fredag igen och helgen kan börja! Som vanligt jobbar jag, så för min del kommer de inte hända nåt speciellt. På söndag så är jag ledig och då ska jag försöka se om jag kan få en tid för att fixa naglarna då jag råka bryta av en igår när jag jobbade ! och den smärtan är verkligen inget att leka med. Så nu hoppas jag att alla kollar på den "fina" handen istället för den "fula", hahaha! 


Bilden tag från förra helgen och jag har verkligen världens bästa kollegor, finns inga ord i världen som kan beskriva hur underbara dom är! Den här maten fixade Sebastian och Jennie till mig innan dom åkte hem från jobbet fast att jag inte ens bad dom att göra de! Dom är ju bara så söta! Vi är verkligen ett team som tar hand om varandra till 100%