JasmineEngen

Kategori: Vardag

Middag på schemat!

Hej ! 
Jag klev precis innanför dörren här hemma efter en lång dag på jobbet  och nu känner jag ett sjukt stort begär efter massa en massa frukt och god mat. Så idag ska de bli grillat fast att vädret inte är de finast och ett fat med massa frukt att tugga på under tiden man gör iordning maten. Senare ikväll blir de nog en lång promenad med hundarna och fortsätta titta på Daredevil som vi börja kolla på för nån dag sen, är det någon av er som har sett den eller som har också precis börjat kolla på den?  
Sen måste jag hitta nåt jätte bra och gott recept på kakor som jag ska baka till midsommar firandet här i byn,  och har ingen aning om vad jag ska göra. Så har nån er något tips på vad man kan kasta ihop lite så här "snabbt", haha ? 

Men nu är det dags att börja med maten här hemma innan jag dör av hunger !

Nu har vi hittat de!

Hej på er!

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade här och det har hänt så sjuuuuukt mycket på sist tiden.
Och jag har för mig jag har skrivit det här tidigare att vi har letat efter de "perfekta" huset för oss och våra två hundar. Vi har letat och gått på visningar i ganska exakt ett år och nu fick vi möjligheten att köpa G´s pappas torp som var G´s andra hem i stort sett sen han var liten. Det är ett "litet" gammalt torp i skogen med ladugård och jordkällare. Det ligger ungefär mitt i mellan våra jobb, så vi har nästan lika långt att åka till jobbet därifrån. Det är väldigt mycket att göra på stället, men de är något som vi verkligen ser fram emot! Har redan börjat kollat lite efter tapeter, golv, kakel och lite annat som vi tänkte byta ut. Vi kommer att bygga ut lite i ena delen av huset så vi får in ett ordentligt badrum sen ska vi isolera, regla och sånt på övervåningen så vi får två sovrum där. Så ja, vi har mycket planer och ideér och ni kommer få veta mer allt eftersom när vi har kommit igång ordentligt med renoveringen. Vissa grejer har vi redan påbörjat så som taket , hundhus och hundgård. Hänt sen sist.....

Hej!
Det har verkligen hänt en hel del sen sista inlägget jag gjorde.
Så vad är de som har hänt då, jo jag har blivit faster till två små pojkar Lowe och Alve.
Sen så har jag och G blivit sambo (ca en månad tillbaka), så nu bor jag i ett hus, ute i skogen med han och hans två hundar (Pekka och Xeke). Kan ju säga att jag aldrig trodde att just JAG skulle flytta ut till skogen och trivas så bra som jag gör här. 
Och sen så får man ju inte glömma säga att jag har fått KÖRKORT!! De var i Onsdags jag tog det och de känns fortfarande lite overkligt.


Lowe & Alve

Sista lediga dagen

Hej, hoppas allt är bra med er ! Nu har jag varit så där lite dålig igen med nya inlägg..
Men jag ska försöka att bättre mig och få en lite rutin på det hela.
Och idag är mina sista lediga dag så min plan är att försöka vara effektiv här hemma hos G, mitt "mål" är att få tvätten gjord, dumsuga och torka golven i vart fall. Tänkte ta en promenad med hundarna också, så vi får väl se hur mycket jag hinner med innan G kommer hem från jobbet. 
Är jag kanske riktigt effektiv så hinner jag nog sätta mig o spela en liten stund, men de får vi väl se om det kommer att hända, haha.

När jag fick dom!

hur dom ser ut nu!


Jag är fortfarande extremt förvånad över att mina snittblommor jag fick av G för ca 2 veckor sen är fortfarande hur fina som helst och de verkar som att dom inte kommer dö än på ett tag. 

 

Ny jobbvecka!

Hej!

hoppas ni alla mår bra och har haft en underbar midsommar ! 
Min midsommar spenderade jag hemma hos G, åt en massa onödigt och gjorde så lite som möjligt hela den helgen, haha. Men vi tog iallafall en liten spion tur till ett hus som vi skulle på visning i söndags. Efter visningen åkte vi till Karlstad och hälsade på hos G´s mamma, där grillade vi och pratade om ALLT så som hus, bil, jobb etc.
En lite snabb sammanfattning på min helg, haha.

Men nu är de en ny jobbvecka, så den här veckan kommer de inte bli så mycket mer än jobb, jobb och ännu mera jobb. Jag jobbar helgen också, så de som skulle kunna hända då är nog en spion tur om det nu har kommit ut nåt nytt hus förstås, haha. Men G skulle iallafall komma till mig i slutet av veckan och skulle eventuellt stanna hela helgen också, så de kan ju hände att vi kanske hittar på något när jag har slutat på kvällen, men vi får se vad som kommer att ske.